Nabeschouwing Montenegro - Bosnië Herzegovina (1-1) || UEFA Nations League 2022/2023

Zaterdag 11 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Montenegro het zaterdag 11 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bosnië Herzegovina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Montenegro - Bosnië Herzegovina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montenegro - Bosnië Herzegovina (1-1)

De UEFA Nations League 2022/2023 wedstrijd tussen Montenegro en Bosnië Herzegovina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door L. Menalo, waarmee Bosnia and Herzegovina met 0-1 de leiding nam. Montenegro kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Marusic, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Montenegro - Bosnië Herzegovina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montenegro - Bosnië Herzegovina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor M. Pjanic Bosnia and Herzegovina
46' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel L. Menalo voor D. Hotic Bosnia and Herzegovina
61' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel S. Prevljak voor M. Pjanic Bosnia and Herzegovina
62' Doelpunt Bosnia and Herzegovina Doelpunt L. Menalo met assist van S. Prevljak Bosnia and Herzegovina 0-1
65' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor S. Kolasinac Bosnia and Herzegovina
65' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor A. Marusic Montenegro
67' Wissel Montenegro Wissel N. Krstovic voor V. Jovovic Montenegro
67' Wissel Montenegro Wissel D. Bozovic voor M. Raickovic Montenegro
68' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel E. Civic voor S. Kolasinac Bosnia and Herzegovina
74' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor E. Civic Bosnia and Herzegovina
77' Doelpunt Montenegro Doelpunt A. Marusic met assist van N. Krstovic Montenegro 1-1
79' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel E. Demirovic voor E. Dzeko Bosnia and Herzegovina
79' Wissel Montenegro Wissel A. Scekic voor M. Jankovic Montenegro
91' Wissel Montenegro Wissel R. Radunovic voor S. Haksabanovic Montenegro
92' Wissel Montenegro Wissel M. Vukcevic voor M. Vesovic Montenegro
Video hoogtepunten en samenvatting Montenegro - Bosnië Herzegovina
Opstellingen Montenegro - Bosnië Herzegovina
De opstellingen van Montenegro en Bosnië Herzegovina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montenegro gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bosnië Herzegovina zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.