Nabeschouwing Romania - Montenegro (0-3) || UEFA Nations League 2022/2023

Dinsdag 14 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Romania het dinsdag 14 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Montenegro. De wedstrijd wordt gespeeld in Centrul de Fotbal Buftea Teren 2 in Buftea.

Via de Romania - Montenegro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Romania - Montenegro (0-3)

Het UEFA Nations League duel tussen Romania en Montenegro is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-3 overwinning voor Montenegro. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door S. Mugosa, waarmee Montenegro met 0-1 de leiding nam. Montenegro vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mugosa op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Montenegro, waarmee S. Mugosa zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Montenegro een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Romania - Montenegro 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Romania - Montenegro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Romania Gele kaart voor R. Marin Romania
38' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor V. Jovovic Montenegro
40' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Z. Tomasevic Montenegro
40' Gele kaart Romania Gele kaart voor A. Burca Romania
42' Doelpunt Montenegro Doelpunt S. Mugosa met assist van M. Jankovic Montenegro 0-1
46' Wissel Montenegro Wissel A. Vukcevic voor V. Jovovic Montenegro
46' Wissel Romania Wissel F. Tanase voor A. Maxim Romania
56' Doelpunt Montenegro Doelpunt S. Mugosa met assist van M. Jankovic Montenegro 0-2
57' Wissel Romania Wissel D. Olaru voor R. Marin Romania
57' Wissel Romania Wissel D. Sorescu voor V. Mihaila Romania
57' Wissel Romania Wissel O. Popescu voor M. Stefanescu Romania
63' Wissel Montenegro Wissel D. Bozovic voor M. Jankovic Montenegro
63' Doelpunt Montenegro Doelpunt S. Mugosa met assist van I. Vujacic Montenegro 0-3
68' Gele kaart Romania Gele kaart voor M. Marin Romania
74' Wissel Montenegro Wissel M. Raickovic voor A. Scekic Montenegro
76' Wissel Romania Wissel N. I. Paun voor M. Marin Romania
80' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Mijatovic Montenegro
88' Wissel Montenegro Wissel V. Djukanovic voor N. Krstovic Montenegro
88' Wissel Montenegro Wissel N. Sipcic voor Z. Tomasevic Montenegro
92' Gele kaart Romania Gele kaart voor C. Manea Romania
Video hoogtepunten en samenvatting Romania - Montenegro
Opstellingen Romania - Montenegro
De opstellingen van Romania en Montenegro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Romania gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montenegro zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Romania - Montenegro

Romania en Montenegro spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Romania en Montenegro in de UEFA Nations League vond plaats op 4 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montenegro. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Romania als Montenegro wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Romania 1
Winst Montenegro 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Romania op een 4e positie staat, terwijl we Montenegro terugvinden op de 3e plaats.