Nabeschouwing Barcelona O19 - Arsenal O19 (4-2) || UEFA Youth League 2013/2014

Dinsdag 18 maart 2014 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2013/2014 neemt Barcelona O19 het dinsdag 18 maart 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal O19.

Via de Barcelona O19 - Arsenal O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Arsenal O19 (4-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Arsenal O19 is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Barcelona U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Munir. Helaas voor Barcelona U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Arsenal U19 dat via S. Gnabry dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Adama Traoré dacht na 50 minuten te scoren voor Barcelona U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 59e minuut werd D. Iliev van Arsenal U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Arsenal U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 83 minuten spelen wist Arsenal U19 via C. Akpom de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut scoorde W. Kaptoum namens Barcelona U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek Adama Traoré te scoren voor Barcelona U19, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona O19 - Arsenal O19
4
2
LIVE Barcelona O19 - Arsenal O19 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Arsenal O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor Julio Pleguezuelo Arsenal U19
31' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Munir Barcelona U19
42' Doelpunt Arsenal U19 Doelpunt S. Gnabry Arsenal U19
46' Wissel Barcelona U19 Wissel W. Kaptoum voor Joel Huertas Barcelona U19
50' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Adama Traoré Barcelona U19
59' Rode kaart Arsenal U19 Rode kaart voor D. Iliev Arsenal U19
61' Wissel Arsenal U19 Wissel J. Vickers voor G. Zelalem Arsenal U19
71' Wissel Arsenal U19 Wissel J. Jebb voor S. Gnabry Arsenal U19
74' Wissel Barcelona U19 Wissel Moha El Ouriachi voor M. Rolón Barcelona U19
83' Doelpunt Arsenal U19 Doelpunt C. Akpom Arsenal U19
84' Wissel Arsenal U19 Wissel A. Iwobi voor Jon Toral Arsenal U19
88' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt W. Kaptoum Barcelona U19
90' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Adama Traoré Barcelona U19
92' Wissel Barcelona U19 Wissel A. Ebwelle voor Adama Traoré Barcelona U19