Nabeschouwing Antalyaspor - Serik Belediyespor (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2023

Zondag 19 november 2023 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2023 neemt Antalyaspor het zondag 19 november 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Serik Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Serik Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Serik Belediyespor (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Antalyaspor en Serik Belediyespor is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Britt Assombalonga, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 32e minuut voor dat Antalyaspor via Britt Assombalonga op 2-0 kwam te staan. In de 36e minuut wist Serik Belediyespor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Muhammet Akpınar.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Antalyaspor vergroot nadat Dario Saric de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Antalyaspor.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Serik Belediyespor
3
1
LIVE Antalyaspor - Serik Belediyespor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Serik Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Britt Assombalonga Antalyaspor 1-0
32' Penalty Antalyaspor Penalty Britt Assombalonga Antalyaspor 2-0
36' Doelpunt Serik Belediyespor Doelpunt Muhammet Akpınar Serik Belediyespor 2-1
78' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Dario Saric Antalyaspor 3-1