Nabeschouwing Anderlecht - Cercle Brugge (1-0) || Croky Cup 2020/2021

Woensdag 3 maart 2021 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Anderlecht het woensdag 3 maart 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de Anderlecht - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Cercle Brugge (1-0)

Het Croky Cup duel tussen Anderlecht en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 1-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door L. Nmecha, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Anderlecht.

LIVE Anderlecht - Cercle Brugge 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Anderlecht Doelpunt L. Nmecha met assist van A. Lokonga Anderlecht 1-0
23' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Marcelin Cercle Brugge
45' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Corryn Cercle Brugge
47' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Y. Vanderhaeghe Cercle Brugge
61' Wissel Anderlecht Wissel J. Bruun Larsen voor A. Diaby Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel M. Dauda voor P. Mukairu Anderlecht
62' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Hotic voor F. Kanoute Cercle Brugge
62' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Biancone voor A. Corryn Cercle Brugge
62' Wissel Cercle Brugge Wissel O. Deman voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
73' Wissel Anderlecht Wissel Y. Verschaeren voor L. Nmecha Anderlecht
77' Wissel Cercle Brugge Wissel I. Ugbo voor A. Musaba Cercle Brugge
86' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor T. Wellenreuther Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Cercle Brugge
Opstellingen Anderlecht - Cercle Brugge
De opstellingen van Anderlecht en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Anderlecht - Cercle Brugge

Anderlecht en Cercle Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Cercle Brugge in de Croky Cup vond plaats op 26 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Anderlecht als Cercle Brugge wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.