Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (0-1) || Croky Cup 2020/2021

Zaterdag 13 maart 2021 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt AS Eupen het zaterdag 13 maart 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (0-1)

Het Croky Cup duel tussen AS Eupen en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 0-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door S. Amallah, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Standard Luik uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE AS Eupen - Standard Luik 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Wissel AS Eupen Wissel E. Kayembe voor J. Cools AS Eupen
8' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Peeters AS Eupen
16' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Muleka Standard Liège
26' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Raskin Standard Liège
61' Wissel Standard Liège Wissel N. Gavory voor H. Siquet Standard Liège
66' Doelpunt Standard Liège Doelpunt S. Amallah met assist van K. Laifis Standard Liège 0-1
73' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Heris AS Eupen
74' Wissel Standard Liège Wissel S. Bastien voor J. Muleka Standard Liège
74' Wissel Standard Liège Wissel D. Pavlovic voor M. Balikwisha Standard Liège
75' Wissel AS Eupen Wissel A. Boljevic voor K. Ndri AS Eupen
75' Wissel AS Eupen Wissel J. Ngoy voor K. Musona AS Eupen
85' Wissel Standard Liège Wissel N. Dussenne voor G. Cimirot Standard Liège
85' Wissel AS Eupen Wissel M. Kone voor A. Baby AS Eupen
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor T. Defourny AS Eupen
92' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor K. Laifis Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Standard Luik
Opstellingen AS Eupen - Standard Luik
De opstellingen van AS Eupen en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AS Eupen - Standard Luik

AS Eupen en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Standard Luik in de Croky Cup vond plaats op 21 oktober 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 1 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.