Nabeschouwing Cercle Brugge - KV Oostende (3-1) || Croky Cup 2020/2021

Dinsdag 9 februari 2021 - 18:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Cercle Brugge het dinsdag 9 februari 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - KV Oostende (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Cercle Brugge en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door N. Batzner, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. Cercle Brugge kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Deman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette A. Denkey zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cercle Brugge de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Cercle Brugge vergroot nadat I. Ugbo de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Cercle Brugge.

LIVE Cercle Brugge - KV Oostende 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt KV Oostende Doelpunt N. Batzner met assist van M. Gueye KV Oostende 0-1
33' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt O. Deman met assist van A. Denkey Cercle Brugge 1-1
36' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor O. Deman Cercle Brugge
46' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor M. Gueye KV Oostende
61' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Denkey Cercle Brugge
62' Wissel KV Oostende Wissel F. Marquet voor N. Batzner KV Oostende
62' Wissel KV Oostende Wissel K. Vandendriessche voor M. DArpino KV Oostende
65' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Denkey met assist van K. Hoggas Cercle Brugge 2-1
66' Wissel Cercle Brugge Wissel H. van der Bruggen voor A. Deuro Cercle Brugge
71' Wissel KV Oostende Wissel M. Thiam voor A. Tanghe KV Oostende
79' Wissel KV Oostende Wissel T. Ndicka Matam voor R. DHaese KV Oostende
79' Wissel Cercle Brugge Wissel T. Somers voor O. Deman Cercle Brugge
79' Wissel Cercle Brugge Wissel C. Vanhoutte voor F. Kanoute Cercle Brugge
83' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor H. van der Bruggen Cercle Brugge
89' Wissel Cercle Brugge Wissel I. Ugbo voor A. Denkey Cercle Brugge
90' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt I. Ugbo met assist van T. Somers Cercle Brugge 3-1
91' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Thiam KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - KV Oostende
Opstellingen Cercle Brugge - KV Oostende
De opstellingen van Cercle Brugge en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.