Nabeschouwing Mechelen - RWDM (2-0) || Croky Cup 2020/2021

Woensdag 3 februari 2021 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2020/2021 neemt Mechelen het woensdag 3 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - RWDM (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Mechelen en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. F. Druijf maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Mechelen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Mechelen vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Shved op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Mechelen.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - RWDM
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Schoten totaal
13
18
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
110
134
Gevaarlijke aanvallen
62
78
Corners
2
6
Wissels
5
3
LIVE Mechelen - RWDM 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Penalty Mechelen Penalty F. Druijf Mechelen 1-0
46' Wissel RWDM Wissel K. Nzuzi Mata voor L. Rocha Miramar RWDM
46' Wissel RWDM Wissel G. Claes voor L. Costa RWDM
60' Wissel RWDM Wissel T. Ephestion voor I. Yagan RWDM
64' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor F. Druijf Mechelen
64' Wissel Mechelen Wissel K. Mrabti voor R. Schoofs Mechelen
65' Doelpunt Mechelen Doelpunt M. Shved Mechelen 2-0
76' Wissel Mechelen Wissel V. Wernersson voor M. Shved Mechelen
89' Wissel Mechelen Wissel G. Hairemans voor S. Defour Mechelen
89' Wissel Mechelen Wissel S. Voet voor O. Kaya Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - RWDM
Opstellingen Mechelen - RWDM

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mechelen - RWDM

Mechelen en RWDM spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mechelen en RWDM elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 0
Winst RWDM 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mechelen - RWDM Opstelling Mechelen Opstelling RWDM Live Mechelen - RWDM Live Mechelen - RWDM kijken Mechelen - RWDM kijken Live Mechelen - RWDM stream Mechelen - RWDM Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - RWDM Uitslag Mechelen - RWDM Statistieken Mechelen - RWDM Croky Cup 2020/2021 Mechelen - RWDM wedden Mechelen - RWDM gokken Mechelen - RWDM Unibet