Nabeschouwing AS Eupen - Olympic Charleroi (5-1) || Croky Cup 2020/2021

Woensdag 10 februari 2021 - 17:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt AS Eupen het woensdag 10 februari 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olympic Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Olympic Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Olympic Charleroi (5-1)

Het Croky Cup duel tussen AS Eupen en Olympic Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 5-1 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Kone, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Y. Delbergue in de 14e minuut zorgde er even later voor dat Olympic Charleroi weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 50e minuut zette A. Baby zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor AS Eupen vergroot nadat G. Magnee de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 65e minuut nadat M. Koch namens AS Eupen de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van AS Eupen speler R. Bushiri, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christof Dierick bij een 5-1 eindstand in het voordeel van AS Eupen.

LIVE AS Eupen - Olympic Charleroi 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Olympic Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Kone met assist van G. Magnee AS Eupen 1-0
14' Penalty Olympic Charleroi Penalty Y. Delbergue Olympic Charleroi 1-1
21' Wissel AS Eupen Wissel A. Baby voor M. Kone AS Eupen
50' Doelpunt AS Eupen Doelpunt A. Baby AS Eupen 2-1
58' Wissel Olympic Charleroi Wissel A. Mbaye voor C. Cottet Olympic Charleroi
61' Doelpunt AS Eupen Doelpunt G. Magnee AS Eupen 3-1
65' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Koch met assist van G. Magnee AS Eupen 4-1
72' Wissel AS Eupen Wissel J. Cools voor E. Agbadou AS Eupen
72' Wissel AS Eupen Wissel J. Amat voor A. Baby AS Eupen
72' Wissel Olympic Charleroi Wissel D. Perreira-Bofomua voor A. Guedj Olympic Charleroi
72' Wissel Olympic Charleroi Wissel K. Moihedja voor G. Ghesquiere Olympic Charleroi
80' Wissel AS Eupen Wissel J. Heris voor E. Kayembe AS Eupen
84' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Sowah Adjei AS Eupen
92' Gele kaart Olympic Charleroi Gele kaart voor L. Castellana Olympic Charleroi
93' Doelpunt AS Eupen Doelpunt R. Bushiri AS Eupen 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Olympic Charleroi
Opstellingen AS Eupen - Olympic Charleroi
De opstellingen van AS Eupen en Olympic Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AS Eupen - Olympic Charleroi

AS Eupen en Olympic Charleroi spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Olympic Charleroi elkaar treffen in de Croky Cup.