Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen (0-1) || Croky Cup 2020/2021

Donderdag 11 februari 2021 - 18:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Beerschot-Wilrijk het donderdag 11 februari 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Beerschot-Wilrijk en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door R. Schoofs, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Mechelen.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Mechelen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
41' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs met assist van I. Kabore Mechelen 0-1
54' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
58' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel P. Bourdin voor Y. Vorogovskiy Beerschot-Wilrijk
64' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Suzuki voor T. Pietermaat Beerschot-Wilrijk
70' Wissel Mechelen Wissel N. Storm voor K. Mrabti Mechelen
74' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor S. Defour Mechelen
80' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel S. Radic voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
82' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Sanyang voor M. Halaimia Beerschot-Wilrijk
86' Wissel Mechelen Wissel F. Druijf voor G. Hairemans Mechelen
87' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor O. Kaya Mechelen
90' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor I. Kabore Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Mechelen
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Mechelen
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.