Nabeschouwing Blankenberge - Gent-Zeehaven (3-2) (na verlenging) || Croky Cup 2020/2021

Zondag 20 september 2020 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2020/2021 neemt Blankenberge het zondag 20 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gent-Zeehaven. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloso Park in Blankenberge.

Via de Blankenberge - Gent-Zeehaven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blankenberge - Gent-Zeehaven (3-2) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Blankenberge en Gent-Zeehaven is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Blankenberge. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Blankenberge dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 3-2.

Wedstrijdstatistieken Blankenberge - Gent-Zeehaven
Goals
3
2
LIVE Blankenberge - Gent-Zeehaven 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blankenberge - Gent-Zeehaven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Blankenberge - Gent-Zeehaven
Opstellingen Blankenberge - Gent-Zeehaven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Blankenberge - Gent-Zeehaven

Blankenberge en Gent-Zeehaven spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Blankenberge en Gent-Zeehaven elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Blankenberge 0
Winst Gent-Zeehaven 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Blankenberge - Gent-Zeehaven Opstelling Blankenberge Opstelling Gent-Zeehaven Live Blankenberge - Gent-Zeehaven Live Blankenberge - Gent-Zeehaven kijken Blankenberge - Gent-Zeehaven kijken Live Blankenberge - Gent-Zeehaven stream Blankenberge - Gent-Zeehaven Fox Sports Nabeschouwing Blankenberge - Gent-Zeehaven Uitslag Blankenberge - Gent-Zeehaven Statistieken Blankenberge - Gent-Zeehaven Croky Cup 2020/2021 Blankenberge - Gent-Zeehaven wedden Blankenberge - Gent-Zeehaven gokken Blankenberge - Gent-Zeehaven Unibet