Nabeschouwing Club Brugge - Antwerp (3-1) || Croky Cup 2020/2021

Woensdag 10 februari 2021 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Club Brugge het woensdag 10 februari 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Antwerp (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Club Brugge en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 3-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door H. Vanaken, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dost op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Antwerp de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Lamkel Ze.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge vergroot nadat R. Vormer de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Club Brugge.

LIVE Club Brugge - Antwerp 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
43' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
49' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken met assist van Clinton Mata Club Brugge 1-0
62' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Seck Antwerp
69' Wissel Antwerp Wissel L. Refaelov voor F. Avenatti Antwerp
69' Wissel Antwerp Wissel O. Ampomah voor P. Gerkens Antwerp
76' Wissel Club Brugge Wissel T. Chong voor C. de Ketelaere Club Brugge
79' Wissel Club Brugge Wissel E. Balanta voor H. Vanaken Club Brugge
81' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Dost Club Brugge 2-0
83' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Lamkel Ze met assist van O. Ampomah Antwerp 2-1
83' Wissel Antwerp Wissel D. Batubinsika voor A. Seck Antwerp
83' Wissel Antwerp Wissel Buta voor R. De Laet Antwerp
85' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer met assist van N. Lang Club Brugge 3-1
89' Wissel Antwerp Wissel F. Boya voor D. Lamkel Ze Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Antwerp
Opstellingen Club Brugge - Antwerp
De opstellingen van Club Brugge en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge - Antwerp

Club Brugge en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Antwerp in de Croky Cup vond plaats op 1 augustus 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 1 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Club Brugge. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.