Nabeschouwing Gent - Sporting Charleroi (3-1) || Croky Cup 2020/2021

Donderdag 11 februari 2021 - 18:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Gent het donderdag 11 februari 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Sporting Charleroi (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Gent en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Charleroi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van S. Nicholson. Gent kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Yaremchuk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette V. Odjidja-Ofoe zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten was het S. Berahino die de bal in eigen doel werkte, waardoor Gent op 3-1 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Gent.

LIVE Gent - Sporting Charleroi 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt S. Nicholson met assist van M. Fall Sporting Charleroi 0-1
41' Wissel Gent Wissel B. Godeau voor D. Arslanagic Gent
72' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Fall Sporting Charleroi
73' Wissel Gent Wissel V. Odjidja-Ofoe voor E. Owusu Gent
73' Wissel Gent Wissel N. Dorsch voor R. Bezus Gent
73' Wissel Gent Wissel T. Tissoudali voor O. Bukari Gent
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Rezaei voor M. Bruno Sporting Charleroi
74' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van T. Tissoudali Gent 1-1
82' Doelpunt Gent Doelpunt V. Odjidja-Ofoe met assist van T. Tissoudali Gent 2-1
83' Gele kaart Gent Gele kaart voor T. Tissoudali Gent
84' Wissel Sporting Charleroi Wissel L. Teodorczyk voor M. Fall Sporting Charleroi
85' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt S. Berahino Gent 3-1
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Benchaib voor C. Benavente Sporting Charleroi
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Berahino voor R. Morioka Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Sporting Charleroi
Opstellingen Gent - Sporting Charleroi
De opstellingen van Gent en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.