Nabeschouwing Lommel United - Zelzate (3-2) || Croky Cup 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Lommel United het zondag 11 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zelzate. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Zelzate live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Zelzate (3-2)

Het Croky Cup duel tussen Lommel United en Zelzate is onder leiding van scheidsrechter Pieter Vandevenne geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Moreno, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. Zelzate kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Vandenhende, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette R. Broeckaert zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zelzate de leiding in de wedstrijd nam.

J. Hendrickx zette Lommel United even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Pieter Vandevenne toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lommel United dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Brebels de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pieter Vandevenne en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Lommel United.

LIVE Lommel United - Zelzate 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Zelzate teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Lommel United Doelpunt M. Moreno Lommel United 1-0
40' Doelpunt Zelzate Doelpunt J. Vandenhende Zelzate 1-1
46' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor A. Zaroury Lommel United
60' Gele kaart Zelzate Gele kaart voor E. Annor Zelzate
60' Wissel Lommel United Wissel M. Ugalde voor J. Kadiri Lommel United
62' Doelpunt Zelzate Doelpunt R. Broeckaert Zelzate 1-2
68' Penalty Lommel United Penalty J. Hendrickx Lommel United 2-2
69' Wissel Lommel United Wissel A. Verschueren voor M. Troonbeeckx Lommel United
75' Doelpunt Lommel United Doelpunt S. Brebels Lommel United 3-2
82' Gele kaart Zelzate Gele kaart voor S. Van Cauwenberg Zelzate
83' Wissel Zelzate Wissel P. Van Wesemael voor S. Van Cauwenberg Zelzate
84' Wissel Zelzate Wissel A. Bokungu voor R. Broeckaert Zelzate
87' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Brebels Lommel United
88' Wissel Zelzate Wissel D. Mertens voor E. Annor Zelzate
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Zelzate
Opstellingen Lommel United - Zelzate
De opstellingen van Lommel United en Zelzate zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.