Nabeschouwing Olsa Brakel - Dender (2-0) || Croky Cup 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Olsa Brakel het zondag 11 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Terrein Parkweg in Brakel.

Via de Olsa Brakel - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olsa Brakel - Dender (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Olsa Brakel en Dender is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Olsa Brakel. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door R. Nelis, waarmee Olsa Brakel met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 90e minuut voor dat Olsa Brakel via S. Cordie op 2-0 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Olsa Brakel.

LIVE Olsa Brakel - Dender 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olsa Brakel - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Olsa Brakel Gele kaart voor S. Cordie Olsa Brakel
55' Doelpunt Olsa Brakel Doelpunt R. Nelis Olsa Brakel 1-0
55' Wissel Dender Wissel R. MBarki voor J. Ngongo Dender
56' Gele kaart Dender Gele kaart voor J. Rowell Dender
58' Gele kaart Olsa Brakel Gele kaart voor B. Bogaert Olsa Brakel
64' Gele kaart Dender Gele kaart voor K. Houdret Dender
73' Gele kaart Olsa Brakel Gele kaart voor P. Lambrecht Olsa Brakel
75' Wissel Olsa Brakel Wissel M. D’hondt voor M. Appiah Olsa Brakel
90' Penalty Olsa Brakel Penalty S. Cordie Olsa Brakel 2-0
90' Gele kaart Dender Gele kaart voor X. Gies Dender
90' Gele kaart Dender Gele kaart voor M. Smet Dender
90' Wissel Olsa Brakel Wissel D. Schelstraete voor K. Pauwels Olsa Brakel