Nabeschouwing RFC Seraing - Blankenberge (6-1) || Croky Cup 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt RFC Seraing het zondag 11 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blankenberge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Blankenberge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Blankenberge (6-1)

Het Croky Cup duel tussen RFC Seraing en Blankenberge is onder leiding van scheidsrechter Theophile Diskeuve geëindigd in een 6-1 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. RFC Seraing kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Cascio. RFC Seraing vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Al Badaoui op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 16e minuut volgde een derde treffer van RFC Seraing, waarmee A. Al Badaoui zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam RFC Seraing geen gas terug, waardoor in de 39e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Cascio. Na 74 minuten spelen wist RFC Seraing via A. Dia NDiaye de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Theophile Diskeuve. Na 76 minuten kon G. Longueville van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Blankenberge het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 77e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was G. Longueville van RFC Seraing die daarmee de stand op 5-1 zette. Even later in de 86e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 6-1 gezet door A. Dia NDiaye van RFC Seraing. Na 89 minuten kreeg ook G. Longueville van Blankenberge een tweede gele kaart van de scheidsrechter, waardoor deze het veld vroegtijdig moest verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Theophile Diskeuve bij een 6-1 eindstand in het voordeel van RFC Seraing.

Wedstrijdstatistieken RFC Seraing - Blankenberge
6
1
LIVE RFC Seraing - Blankenberge 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Blankenberge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Cascio RFC Seraing 1-0
7' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Al Badaoui RFC Seraing 2-0
16' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Al Badaoui RFC Seraing 3-0
25' Gele kaart Blankenberge Gele kaart voor G. Longueville Blankenberge
35' Gele kaart Blankenberge Gele kaart voor Y. Flederick Blankenberge
39' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Cascio RFC Seraing 4-0
66' Wissel RFC Seraing Wissel G. Longueville voor RFC Seraing 4-1
66' Wissel RFC Seraing Wissel T. Pierrot voor S. Basha RFC Seraing
74' Wissel RFC Seraing Wissel G. Kilota voor A. Cascio RFC Seraing
74' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Dia NDiaye met assist van M. Gueye RFC Seraing
76' Tweede gele kaart Blankenberge Tweede gele kaart voor G. Longueville Blankenberge
77' Eigen doelpunt RFC Seraing Eigen doelpunt G. Longueville RFC Seraing 5-1
86' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Dia NDiaye RFC Seraing 6-1
87' Gele kaart Blankenberge Gele kaart voor A. Belpaire Blankenberge
89' Tweede gele kaart Blankenberge Tweede gele kaart voor G. Longueville Blankenberge
92' Rode kaart Blankenberge Rode kaart voor T. Stroo Blankenberge
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Blankenberge
Opstellingen RFC Seraing - Blankenberge

Voorbeschouwing RFC Seraing - Blankenberge

RFC Seraing en Blankenberge spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Theophile Diskeuve en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RFC Seraing en Blankenberge elkaar treffen in de Croky Cup.