Nabeschouwing RFC Seraing - Standard Luik (1-4) || Croky Cup 2020/2021

Woensdag 3 februari 2021 - 19:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt RFC Seraing het woensdag 3 februari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Standard Luik (1-4)

Het Croky Cup duel tussen RFC Seraing en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-4 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Standard Liège kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Bokadi. Standard Liège vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Jans op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Standard Liège, waarmee J. Klauss zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

M. Mouhli zette RFC Seraing even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Jonathan Lardot toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist namens Standard Liège de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jonathan Lardot bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Standard Luik.

LIVE RFC Seraing - Standard Luik 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Bokadi Standard Liège 0-1
16' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Raskin Standard Liège
28' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor RFC Seraing
38' Doelpunt Standard Liège Doelpunt L. Jans met assist van J. Klauss Standard Liège 0-2
66' Wissel Standard Liège Wissel E. Shamir voor N. Raskin Standard Liège
66' Wissel Standard Liège Wissel D. Pavlovic voor H. Siquet Standard Liège
67' Wissel Standard Liège Wissel G. Cimirot voor S. Bastien Standard Liège
67' Wissel RFC Seraing Wissel A. Cascio voor D. Milicevic RFC Seraing
67' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Klauss met assist van M. Carcela-Gonzalez Standard Liège 0-3
75' Wissel Standard Liège Wissel J. Muleka voor A. Tapsoba Standard Liège
75' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor J. Klauss Standard Liège
78' Wissel RFC Seraing Wissel F. DOnofrio voor I. Swers RFC Seraing
78' Wissel RFC Seraing Wissel B. Boulenger voor A. Bernier RFC Seraing
78' Wissel RFC Seraing Wissel A. Sanogo voor S. Lahssaini RFC Seraing
86' Penalty RFC Seraing Penalty M. Mouhli RFC Seraing 1-3
92' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Standard Liège 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Standard Luik
Opstellingen RFC Seraing - Standard Luik

Voorbeschouwing RFC Seraing - Standard Luik

RFC Seraing en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RFC Seraing en Standard Luik elkaar treffen in de Croky Cup.