Nabeschouwing Thes Sport - Deinze (3-1) (na verlenging) || Croky Cup 2020/2021

Zaterdag 10 oktober 2020 - 19:30 uur



In de Croky Cup 2020/2021 neemt Thes Sport het zaterdag 10 oktober 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcentrum Tessenderlo in Tessenderlo.

Via de Thes Sport - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Thes Sport - Deinze (3-1) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Thes Sport en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 3-1 overwinning voor Thes Sport. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Thes Sport dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 24e minuut dacht Thes Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Vanaken. Helaas voor Thes Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 32 minuten was het M. Battista die Deinze op een 1-0 voorsprong zette. J. Vansteenkiste dacht na 68 minuten te scoren voor Thes Sport, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Thes Sport via L. Mertens, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde N. De Schutter de gelijkmaker voor Deinze in de 68e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 105e minuut nam Thes Sport de leiding na een doelpunt van M. Stefani. Na 117 minuten kwam Thes Sport op een ruime 3-1 voorsprong nadat K. Vaesen de derde treffer van de wedstrijd maakte.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Tom Stevens af en was het Thes Sport die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Thes Sport - Deinze
Goals
3
1
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
136
238
Gevaarlijke aanvallen
67
139
Corners
6
5
Wissels
4
4
LIVE Thes Sport - Deinze 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Thes Sport - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Thes Sport Doelpunt S. Vanaken Thes Sport
32' Doelpunt Deinze Doelpunt M. Battista Deinze 1-0
68' Doelpunt Thes Sport Doelpunt J. Vansteenkiste met assist van V. Seurynck Thes Sport
68' Doelpunt Thes Sport Doelpunt L. Mertens met assist van R. Lecomte Thes Sport
73' Gele kaart Deinze Gele kaart voor G. Libbrecht Deinze
76' Wissel Deinze Wissel A. Staelens voor M. Schils Deinze
78' Wissel Thes Sport Wissel S. Bammens voor F. Spruyt Thes Sport
80' Gele kaart Thes Sport Gele kaart voor M. Battista Thes Sport
82' Wissel Thes Sport Wissel T. Jeunen voor L. Vermijl Thes Sport
85' Wissel Thes Sport Wissel J. Braeken voor M. Battista Thes Sport
87' Doelpunt Deinze Doelpunt N. De Schutter Deinze 1-1
88' Gele kaart Thes Sport Gele kaart voor T. Jeunen Thes Sport
89' Gele kaart Thes Sport Gele kaart voor N. Hulsmans Thes Sport
105' Doelpunt Thes Sport Doelpunt M. Stefani Thes Sport 2-1
112' Gele kaart Thes Sport Gele kaart voor K. Vaesen Thes Sport
117' Doelpunt Thes Sport Doelpunt K. Vaesen Thes Sport 3-1
119' Wissel Thes Sport Wissel S. Reykers voor M. Stefani Thes Sport
119' Wissel Deinze Wissel S. Blondelle voor M. Tarfi Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Thes Sport - Deinze
Opstellingen Thes Sport - Deinze
De opstellingen van Thes Sport en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Thes Sport
# Speler Pos.
0 Glenn Daniëls K
0 Jasper Braeken V
0 Simon Bammens V
0 Warre Bollen V
0 Jarne Mols M
0 Simon Reykers M
0 Tim Jeunen M
Voorbeschouwing Thes Sport - Deinze

Thes Sport en Deinze spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Stevens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Thes Sport en Deinze elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Thes Sport 0
Winst Deinze 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Thes Sport - Deinze Opstelling Thes Sport Opstelling Deinze Live Thes Sport - Deinze Live Thes Sport - Deinze kijken Thes Sport - Deinze kijken Live Thes Sport - Deinze stream Thes Sport - Deinze Fox Sports Nabeschouwing Thes Sport - Deinze Uitslag Thes Sport - Deinze Statistieken Thes Sport - Deinze Croky Cup 2020/2021 Thes Sport - Deinze wedden Thes Sport - Deinze gokken Thes Sport - Deinze Unibet