Nabeschouwing URSL Visé - Dessel Sport (1-2) (na verlenging) || Croky Cup 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt URSL Visé het zondag 11 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dessel Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Cité de l'Oie in Visé.

Via de URSL Visé - Dessel Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing URSL Visé - Dessel Sport (1-2) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen URSL Visé en Dessel Sport is onder leiding van scheidsrechter Malhaise Quentin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dessel Sport. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Dessel Sport dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Cerigioni, waarmee Dessel Sport met 0-1 de leiding nam. URSL Visé kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Mputu, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 111e minuut zette Youssef Boulaouali zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dessel Sport de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Malhaise Quentin af en was het Dessel Sport die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE URSL Visé - Dessel Sport 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd URSL Visé - Dessel Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt A. Cerigioni Dessel Sport 0-1
26' Doelpunt URSL Visé Doelpunt J. Mputu URSL Visé 1-1
29' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor T. Lenaerts Dessel Sport
60' Gele kaart URSL Visé Gele kaart voor A. El Harrak URSL Visé
68' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor L. Versmissen Dessel Sport
75' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor A. Cerigioni Dessel Sport
77' Wissel URSL Visé Wissel P. Nakhid voor M. Thuys URSL Visé
81' Wissel URSL Visé Wissel J. Benteke voor J. Mputu URSL Visé
85' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor G. Dufour Dessel Sport
88' Wissel Dessel Sport Wissel Youssef Boulaouali voor G. Dufour Dessel Sport
95' Wissel Dessel Sport Wissel N. Haddouchi voor A. Cerigioni Dessel Sport
98' Wissel URSL Visé Wissel T. Panepinto voor J. Legear URSL Visé
105' Wissel URSL Visé Wissel A. Cavagnera voor M. Keita URSL Visé
107' Wissel Dessel Sport Wissel J. Marien voor D. Vanhaen Dessel Sport
111' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt Youssef Boulaouali Dessel Sport 1-2
115' Wissel Dessel Sport Wissel J. Mathei voor R. Goor Dessel Sport
Video hoogtepunten en samenvatting URSL Visé - Dessel Sport
Opstellingen URSL Visé - Dessel Sport
De opstellingen van URSL Visé en Dessel Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.