Nabeschouwing Warnant - Liège (0-1) || Croky Cup 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Warnant het zondag 11 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liège. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Rue de la Tonne in Liège.

Via de Warnant - Liège live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Warnant - Liège (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Warnant en Liège is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Liège. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Lallemand, waarmee Liège met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Liège.

Wedstrijdstatistieken Warnant - Liège
LIVE Warnant - Liège 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Warnant - Liège teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Liège Doelpunt M. Lallemand Liège 0-1
40' Gele kaart Liège Gele kaart voor Q. Ronvaux Liège
47' Gele kaart Warnant Gele kaart voor Y. Niakaté Warnant
52' Gele kaart Warnant Gele kaart voor F. Papalino Warnant
62' Wissel Warnant Wissel A. Casa voor Y. Niakaté Warnant
62' Wissel Warnant Wissel B. Hanrez voor A. Scevenels Warnant
67' Gele kaart Liège Gele kaart voor H. Köse Liège
82' Wissel Warnant Wissel E. Ganiji voor M. De Castris Warnant
90' Wissel Liège Wissel N. Mongo voor M. Lallemand Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Warnant - Liège
Opstellingen Warnant - Liège

Voorbeschouwing Warnant - Liège

Warnant en Liège spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Warnant en Liège in de Croky Cup vond plaats op 7 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liège. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Liège favoriet. 1 keer wist de ploeg van Warnant te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Warnant. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.