Nabeschouwing Eldense - FC Twente (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 7 januari 2024 - 12:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Eldense het zondag 7 januari 2024 om 12:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Nuevo Pepico Amat in Elda.

Via de Eldense - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eldense - FC Twente (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Eldense en FC Twente is geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door Sem Steijn, waarmee FC Twente met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor FC Twente de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Eldense - FC Twente 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eldense - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel FC Twente Wissel L. Vennegoor of Hesselink voor Ricky van Wolfswinkel FC Twente
41' Wissel Eldense Wissel Derick Poloni voor Álex Martínez Eldense
46' Wissel FC Twente Wissel Manfred Ugalde voor L. Vennegoor of Hesselink FC Twente
46' Wissel Eldense Wissel Joel Jorquera voor David Timor Eldense
46' Wissel Eldense Wissel Toni Abad voor Miguel Llambrich Eldense
46' Wissel Eldense Wissel Alex Bernal voor Pedro Capó Eldense
46' Wissel Eldense Wissel Marc-Olivier Doué voor Iván Chapela Eldense
46' Wissel Eldense Wissel Carlos voor Jesús Clemente Eldense
46' Wissel Eldense Wissel Andoni Zubiaurre voor Álvaro Aceves Catalina Eldense
54' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Naci Ünüvar FC Twente
64' Wissel Eldense Wissel Marc Mateu voor Juanto Ortuño Eldense
73' Gele kaart Eldense Gele kaart voor Eldense
76' Gele kaart Eldense Gele kaart voor Eldense
76' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Max Bruns FC Twente
83' Wissel FC Twente Wissel J. Ribbers voor Naci Ünüvar FC Twente
86' Wissel FC Twente Wissel H. Kuster voor Carel Eiting  FC Twente
90' Doelpunt FC Twente Doelpunt Sem Steijn met assist van Manfred Ugalde FC Twente 0-1