Nabeschouwing Vålerenga - Tromsø (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 17 maart 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Vålerenga het zondag 17 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Tromsø. De wedstrijd wordt gespeeld in Intility Arena in Oslo.

Via de Vålerenga - Tromsø live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vålerenga - Tromsø (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Vålerenga en Tromsø is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Vålerenga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Martin Kreuzriegler, waarmee Vålerenga met 1-0 de leiding nam. In de 43e minuut moest Vetle Skjaervik van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Tromsø verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Vålerenga via een goal van Daniel Håkans in de 50e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 73e minuut volgde een derde treffer van Vålerenga, waarmee Henrik Bjørdal zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 82 minuten deed Jakob Napoleon Romsaas iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Tromsø werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Vålerenga.

Wedstrijdstatistieken Vålerenga - Tromsø
3
1
2
0
LIVE Vålerenga - Tromsø 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vålerenga - Tromsø teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Martin Kreuzriegler Vålerenga 1-0
43' Gele kaart Vålerenga Gele kaart voor Henrik Bjørdal Vålerenga
43' Rode kaart Tromsø Rode kaart voor Vetle Skjaervik Tromsø
50' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Daniel Håkans Vålerenga 2-0
73' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Henrik Bjørdal Vålerenga 3-0
82' Doelpunt Tromsø Doelpunt Jakob Napoleon Romsaas Tromsø 3-1