Nabeschouwing Crvena Zvezda - Zenit (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 23 maart 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Crvena Zvezda het zaterdag 23 maart 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Zenit (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Crvena Zvezda en Zenit is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Crvena Zvezda op voorsprong te komen via een doelpunt van Aleksander Vasyutin. Helaas voor Crvena Zvezda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 82 minuten was het Nikola Knežević die Crvena Zvezda op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Crvena Zvezda de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Crvena Zvezda - Zenit 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Crvena Zvezda Wissel Mário Fernandes voor Douglas Santos Crvena Zvezda
46' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt Aleksander Vasyutin met assist van Mikhail Kerzhakov Crvena Zvezda
46' Wissel Zenit Wissel Wendel voor Pedro Henrique Zenit
62' Wissel Zenit Wissel Artur voor Nino Zenit
62' Wissel Zenit Wissel Artur Cherny voor Aleksandr Erokhin Zenit
66' Wissel Crvena Zvezda Wissel Jovan Mituljikić voor Nikola Mituljikić Crvena Zvezda
67' Wissel Crvena Zvezda Wissel Aleksandar Đermanović voor Uroš Spajić Crvena Zvezda
75' Wissel Crvena Zvezda Wissel Marko Ćurić voor Cherif Ndiaye Crvena Zvezda
82' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt Nikola Knežević Crvena Zvezda 1-0
89' Wissel Crvena Zvezda Wissel Aleksa Cvetković voor Aleksandar Katai Crvena Zvezda
89' Wissel Crvena Zvezda Wissel Ognjen Ilić voor Nikola Knežević Crvena Zvezda
89' Wissel Crvena Zvezda Wissel Aleksa Matic voor Lazar Nikolić Crvena Zvezda