Nabeschouwing Eendracht Termien - Tongeren (2-3) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 15:00 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt Eendracht Termien het zondag 7 augustus 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Tongeren. De wedstrijd wordt gespeeld in SportOase Eburons Dome in SportOase Eburons Dome.

Via de Eendracht Termien - Tongeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eendracht Termien - Tongeren (2-3)

Het Croky Cup duel tussen Eendracht Termien en Tongeren is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Tongeren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Eendracht Termien - Tongeren
Goals
2
3
LIVE Eendracht Termien - Tongeren 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eendracht Termien - Tongeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Eendracht Termien - Tongeren
Opstellingen Eendracht Termien - Tongeren

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eendracht Termien - Tongeren

Eendracht Termien en Tongeren spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Eendracht Termien en Tongeren in de Croky Cup vond plaats op 29 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tongeren. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Tongeren favoriet. 1 keer wist de ploeg van Eendracht Termien te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eendracht Termien. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Eendracht Termien 0
Winst Tongeren 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Eendracht Termien - Tongeren Opstelling Eendracht Termien Opstelling Tongeren Live Eendracht Termien - Tongeren Live Eendracht Termien - Tongeren kijken Eendracht Termien - Tongeren kijken Live Eendracht Termien - Tongeren stream Eendracht Termien - Tongeren Fox Sports Nabeschouwing Eendracht Termien - Tongeren Uitslag Eendracht Termien - Tongeren Statistieken Eendracht Termien - Tongeren Croky Cup 2022/2023 Eendracht Termien - Tongeren wedden Eendracht Termien - Tongeren gokken Eendracht Termien - Tongeren Unibet