Nabeschouwing Knokke - Beerschot-Wilrijk (0-4) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 25 september 2022 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Knokke het zondag 25 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Olivier in Knokke-Heist.

Via de Knokke - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Knokke - Beerschot-Wilrijk (0-4)

Het Croky Cup duel tussen Knokke en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Jari Van Laere geëindigd in een 0-4 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door T. Baeten, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Sanusi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Beerschot-Wilrijk, waarmee N. Þórisson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Beerschot-Wilrijk in de 74e minuut, nadat M. Nzita de 0-4 wist te scoren. In de 90e minuut moest Beerschot-Wilrijk verder met een man minder, nadat M. Nzita een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Beerschot-Wilrijk.

LIVE Knokke - Beerschot-Wilrijk 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Knokke - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Baeten Beerschot-Wilrijk 0-1
31' Gele kaart Knokke Gele kaart voor R. Vanraefelghem Knokke
42' Gele kaart Knokke Gele kaart voor G. Ghesquière Knokke
45' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
46' Wissel Knokke Wissel N. Aelterman voor J. Aabbou Knokke
46' Wissel Knokke Wissel E. Samyn voor G. Ghesquière Knokke
46' Wissel Knokke Wissel A. Jalloh voor J. Buysse Knokke
49' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt R. Sanusi Beerschot-Wilrijk 0-2
54' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt N. Þórisson Beerschot-Wilrijk 0-3
58' Wissel Knokke Wissel R. Geeraerts voor D. Sula Knokke
58' Wissel Knokke Wissel J. Vervaque voor G. Van Walle Knokke
58' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel N. Petkevičius voor T. Verlinden Beerschot-Wilrijk
58' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Koshi voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
71' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Quirynen voor L. Seydoux Beerschot-Wilrijk
71' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Okyere voor R. Sanusi Beerschot-Wilrijk
74' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Nzita Beerschot-Wilrijk 0-4
85' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Nzita Beerschot-Wilrijk
90' Tweede gele kaart Beerschot-Wilrijk Tweede gele kaart voor M. Nzita Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Knokke - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Knokke - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Knokke en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.