Nabeschouwing Lommel United - Waasland-Beveren (2-3) || Eerste Divisie B

Zondag 15 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lommel United het zondag 15 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Waasland-Beveren (2-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 2-3 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lommel United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Saito. Waasland-Beveren kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Hoggas, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van B. Schoonbaert kwam Lommel United in de 41e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

In de 50e minuut werd L. Lemoine van Lommel United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lommel United het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat D. Maderner van Waasland-Beveren de 2-2 maakte in de 52e minuut. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Waasland-Beveren dat via D. Maderner nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 98e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arthur Denil bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Waasland-Beveren.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Waasland-Beveren
Goals
2
3
Balbezit
42%
58%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
5
12
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
66
104
Gevaarlijke aanvallen
28
68
Corners
4
6
Wissels
3
4
LIVE Lommel United - Waasland-Beveren 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Lommel United Doelpunt K. Saito met assist van A. Verschueren Lommel United 1-0
18' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt K. Hoggas Waasland-Beveren 1-1
27' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Efford Waasland-Beveren
41' Eigen doelpunt Lommel United Eigen doelpunt B. Schoonbaert Lommel United 2-1
50' Rode kaart Lommel United Rode kaart voor L. Lemoine Lommel United
51' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Kis Lommel United
51' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor C. Kablan Waasland-Beveren
52' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner Waasland-Beveren 2-2
56' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Verschueren Lommel United
58' Wissel Lommel United Wissel T. Agyepong voor K. Saito Lommel United
62' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Faucher voor J. Efford Waasland-Beveren
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Buus voor C. Kablan Waasland-Beveren
81' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Schryvers voor K. Hoggas Waasland-Beveren
81' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor M. Verreth Waasland-Beveren
83' Wissel Lommel United Wissel J. Tolinsson voor A. Anello Lommel United
83' Wissel Lommel United Wissel Y. Vandermissen voor A. Verschueren Lommel United
89' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor C. Fiermarin Lommel United
98' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner met assist van J. Mertens Waasland-Beveren 2-3
99' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Bertone Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Waasland-Beveren
Opstellingen Lommel United - Waasland-Beveren
De opstellingen van Lommel United en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - Waasland-Beveren

Lommel United en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Waasland-Beveren in de Eerste Divisie B vond plaats op 11 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 7
Winst Waasland-Beveren 4
Gelijkspel 3
Totaal 14

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lommel United - Waasland-Beveren Opstelling Lommel United Opstelling Waasland-Beveren Live Lommel United - Waasland-Beveren Live Lommel United - Waasland-Beveren kijken Lommel United - Waasland-Beveren kijken Live Lommel United - Waasland-Beveren stream Lommel United - Waasland-Beveren Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - Waasland-Beveren Uitslag Lommel United - Waasland-Beveren Statistieken Lommel United - Waasland-Beveren Eerste Divisie B 2021/2022 Lommel United - Waasland-Beveren wedden Lommel United - Waasland-Beveren gokken Lommel United - Waasland-Beveren Unibet