Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen (2-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 28 november 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Royal Excel Mouscron het zondag 28 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Royal Excel Mouscron en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 2-1 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Lucas Ribeiro, waarmee Royal Excel Mouscron met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Poelmans zorgde ervoor dat Royal Excel Mouscron op 2-0 kwam te staan in de 64e minuut. In de 72e minuut wist Lierse Kempenzonen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Van Acker. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lierse Kempenzonen kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matonga Simonini, waardoor Royal Excel Mouscron dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt Lucas Ribeiro met assist van T. Chevalier Royal Excel Mouscron 1-0
59' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Duplus Royal Excel Mouscron
59' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor H. Abdallah Lierse Kempenzonen
64' Eigen doelpunt Royal Excel Mouscron Eigen doelpunt J. Poelmans Royal Excel Mouscron 2-0
65' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Angiulli voor O. Myny Royal Excel Mouscron
72' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt T. Van Acker met assist van A. Maes Lierse Kempenzonen 2-1
72' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor J. Poelmans Lierse Kempenzonen
72' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel T. Swinnen voor S. Bitsindou Lierse Kempenzonen
80' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Carcela-Gonzalez voor Lucas Ribeiro Royal Excel Mouscron
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor S. Limbombe Lierse Kempenzonen
87' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel C. Dekuyper voor C. Tainmont Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen

Royal Excel Mouscron en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Lierse Kempenzonen in de Eerste Divisie B vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Royal Excel Mouscron 0
Winst Lierse Kempenzonen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 7e positie staat, terwijl we Lierse Kempenzonen terugvinden op de 4e plaats.