Nabeschouwing FC Den Bosch - Almere City (1-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 6 maart 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Den Bosch het vrijdag 6 maart 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Almere City (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Almere City is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Den Bosch kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. van der Velden. Almere City kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ahannach, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette J. Efmorfidis zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Almere City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Almere City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Den Bosch - Almere City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. van der Velden met assist van R. Rodrigues FC Den Bosch 1-0
23' Doelpunt Almere City Doelpunt A. Ahannach met assist van F. Hammouti Almere City 1-1
61' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Efmorfidis Almere City 1-2
72' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Dkidak voor J. van der Winden FC Den Bosch
73' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Abdullahi voor J. van Son FC Den Bosch
81' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor M. Kaandorp Almere City
86' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Meerveld voor L. Bergsma FC Den Bosch
89' Wissel Almere City Wissel I. Alhaft voor J. Efmorfidis Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Almere City
Opstellingen FC Den Bosch - Almere City
De opstellingen van FC Den Bosch en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.