Nabeschouwing Telstar - Jong PSV (1-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 6 maart 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Telstar het vrijdag 6 maart 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV.

Via de Telstar - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong PSV (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong PSV is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Sambo zette Telstar op een 1-0 voorsprong in de 44e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Telstar.

LIVE Telstar - Jong PSV 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Eigen doelpunt Telstar Eigen doelpunt S. Sambo Telstar 1-0
66' Wissel Jong PSV Wissel J. De Haas voor S. Sidibe Jong PSV
71' Wissel Telstar Wissel I. Bronkhorst voor B. Benamar Telstar
75' Wissel Jong PSV Wissel B. Wallenburg voor R. Schoonbrood Jong PSV
76' Gele kaart Telstar Gele kaart voor I. Bronkhorst Telstar
82' Wissel Telstar Wissel M. Springer voor S. Pattynama Telstar
83' Wissel Jong PSV Wissel O. Horvath voor M. Kjolo Jong PSV
93' Wissel Telstar Wissel R. Sprangers voor E. Tavsan Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong PSV
Opstellingen Telstar - Jong PSV
De opstellingen van Telstar en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Telstar - Jong PSV

Telstar en Jong PSV treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 8 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 6 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Telstar. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Telstar 0
Winst Jong PSV 6
Gelijkspel 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 11e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 18e plaats.