Nabeschouwing NEC - RKC Waalwijk (1-1) || Eredivisie 2011/2012

Zondag 29 april 2012 - 16:30 uur

In de Eredivisie 2011/2012 neemt NEC het zondag 29 april 2012 om 16:30 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk.

Via de NEC - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - RKC Waalwijk (1-1)

De Eredivisie 2011/2012 wedstrijd tussen NEC en RKC Waalwijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 57e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Platje. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het RKC Waalwijk dat via R. ten Voorde dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NEC - RKC Waalwijk
1
1
LIVE NEC - RKC Waalwijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor A. Meijers RKC Waalwijk
56' Wissel NEC Wissel M. Platje voor Y. Loen NEC
57' Doelpunt NEC Doelpunt M. Platje met assist van K. Vadócz NEC
60' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt R. ten Voorde met assist van A. Meijers RKC Waalwijk
70' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. Foor NEC
74' Wissel RKC Waalwijk Wissel F. Alakmak voor M. Schet RKC Waalwijk
75' Wissel NEC Wissel N. van der Velden voor R. Amieux NEC
79' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor J. Stans RKC Waalwijk
83' Wissel RKC Waalwijk Wissel G. Castillion voor K. Németh RKC Waalwijk
84' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor F. Alakmak RKC Waalwijk
87' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Nuytinck NEC
90' Wissel NEC Wissel P. Cmovs voor B. Nuytinck NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - RKC Waalwijk
Opstellingen NEC - RKC Waalwijk

Voorbeschouwing NEC - RKC Waalwijk

NEC en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen NEC en RKC Waalwijk in de Eredivisie vond plaats op 25 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl RKC Waalwijk slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.