Nabeschouwing SC Heerenveen - Vitesse (2-2) || Eredivisie 2014/2015

Donderdag 28 mei 2015 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt SC Heerenveen het donderdag 28 mei 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de SC Heerenveen - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Vitesse (2-2)

De Eredivisie 2014/2015 wedstrijd tussen SC Heerenveen en Vitesse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 21e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Qazaishvili. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het SC Heerenveen dat via L. Slagveer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Pröpper dacht na 66 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde SC Heerenveen via M. Uth, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Vitesse
2
2
LIVE SC Heerenveen - Vitesse 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Vitesse Doelpunt V. Qazaishvili met assist van B. Traore Vitesse
23' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor K. Diks Vitesse
32' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt L. Slagveer met assist van M. Uth SC Heerenveen
44' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. de Roon SC Heerenveen
46' Wissel Vitesse Wissel D. Mori voor K. Diks Vitesse
56' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor D. Pröpper Vitesse
61' Wissel SC Heerenveen Wissel K. Otigba voor J. van Aken SC Heerenveen
62' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor D. Mori Vitesse
66' Doelpunt Vitesse Doelpunt D. Pröpper met assist van J. van der Heijden Vitesse
75' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Uth met assist van J. van den Berg SC Heerenveen
75' Wissel Vitesse Wissel M. Vejinovic voor J. McEachran Vitesse
77' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor J. van den Berg SC Heerenveen
80' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor G. Kashia Vitesse
82' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Duarte voor S. Thern SC Heerenveen
89' Wissel Vitesse Wissel D. Oliynyk voor Z. Labyad Vitesse
90' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Veerman voor L. Slagveer SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Vitesse
Opstellingen SC Heerenveen - Vitesse

Voorbeschouwing SC Heerenveen - Vitesse

SC Heerenveen en Vitesse treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 24 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is SC Heerenveen favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.