Nabeschouwing Vitesse - PEC Zwolle (1-1) || Eredivisie 2014/2015

Zondag 24 mei 2015 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt Vitesse het zondag 24 mei 2015 om 12:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Via de Vitesse - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - PEC Zwolle (1-1)

De Eredivisie 2014/2015 wedstrijd tussen Vitesse en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 18e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Traore. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het PEC Zwolle dat via T. Necid dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut kreeg M. van der Werff van PEC Zwolle voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en PEC Zwolle de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - PEC Zwolle
1
1
LIVE Vitesse - PEC Zwolle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Traore met assist van R. Achenteh Vitesse
26' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor T. Lam PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Saymak voor T. Lam PEC Zwolle
49' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. van der Werff PEC Zwolle
56' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt T. Necid met assist van B. van Polen PEC Zwolle
58' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. Saymak PEC Zwolle
66' Wissel Vitesse Wissel Wallace voor Z. Labyad Vitesse
66' Wissel Vitesse Wissel M. Vejinovic voor J. McEachran Vitesse
76' Wissel PEC Zwolle Wissel K. Ehizibue voor J. Lukoki PEC Zwolle
80' Tweede gele kaart PEC Zwolle Tweede gele kaart voor M. van der Werff PEC Zwolle
83' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Vejinovic Vitesse
92' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Wallace Vitesse
91' Wissel Vitesse Wissel M. Nakamba voor R. Ibarra Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - PEC Zwolle
Opstellingen Vitesse - PEC Zwolle

Voorbeschouwing Vitesse - PEC Zwolle

Vitesse en PEC Zwolle treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 21 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl PEC Zwolle slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.