Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk (2-2) || Jupiler Pro League 2007/2008

Vrijdag 2 mei 2008 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2007/2008 neemt Zulte-Waregem het vrijdag 2 mei 2008 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Zulte-Waregem - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk (2-2)

De Jupiler Pro League 2007/2008 wedstrijd tussen Zulte-Waregem en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 14e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Haroun. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Genk dat via E. Matoukou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Coppin dacht na 76 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Zulte-Waregem via M. Leye, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Genk
2
2
LIVE Zulte-Waregem - Genk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Genk Doelpunt F. Haroun Genk
18' Doelpunt Genk Doelpunt E. Matoukou Genk
76' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Coppin Zulte-Waregem
84' Penalty Zulte-Waregem Penalty M. Leye Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Genk
Opstellingen Zulte-Waregem - Genk

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Genk

Zulte-Waregem en Genk treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 14 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 3 keer wist de ploeg van Zulte-Waregem te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Zulte-Waregem. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.