Nabeschouwing Standard Luik - Anderlecht (1-0) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zondag 24 mei 2009 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Standard Luik het zondag 24 mei 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Standard Luik - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Anderlecht (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Anderlecht is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 39e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Witsel. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Anderlecht
1
0
LIVE Standard Luik - Anderlecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor O. Deschacht Anderlecht
24' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Defour Standard Liège
39' Penalty Standard Liège Penalty A. Witsel Standard Liège
45' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Mulemo Standard Liège
54' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor R. Juhász Anderlecht
65' Wissel Anderlecht Wissel R. Lukaku voor V. Bernárdez Anderlecht
76' Wissel Anderlecht Wissel T. Chatelle voor O. Deschacht Anderlecht
80' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Witsel Standard Liège
83' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor J. Van Damme Anderlecht
86' Wissel Standard Liège Wissel R. Goreux voor W. Dalmat Standard Liège
88' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor R. Lukaku Anderlecht
89' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Wasilewski Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Anderlecht
Opstellingen Standard Luik - Anderlecht

Voorbeschouwing Standard Luik - Anderlecht

Standard Luik en Anderlecht treffen elkaar in de e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 mei 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Standard Luik als Anderlecht wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.