Nabeschouwing Westerlo - SV Roeselare (1-0) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 2 mei 2009 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Westerlo het zaterdag 2 mei 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare.

Via de Westerlo - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - SV Roeselare (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Westerlo en SV Roeselare is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 73e minuut dacht Westerlo op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Odita. Helaas voor Westerlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - SV Roeselare
1
0
LIVE Westerlo - SV Roeselare 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor J. Huyghebaert SV Roeselare
57' Wissel SV Roeselare Wissel S. Ouattara voor S. Tanghe SV Roeselare
70' Wissel Westerlo Wissel W. Scheelen voor L. Zelenka Westerlo
73' Doelpunt Westerlo Doelpunt E. Odita Westerlo
78' Wissel SV Roeselare Wissel M. Dissa voor V. Provoost SV Roeselare
83' Wissel SV Roeselare Wissel O. Thompson voor A. Van Loo SV Roeselare
84' Wissel Westerlo Wissel M. Ceesay voor E. Odita Westerlo
90' Wissel Westerlo Wissel D. Dekelver voor J. Ruíz Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - SV Roeselare
Opstellingen Westerlo - SV Roeselare

Voorbeschouwing Westerlo - SV Roeselare

Westerlo en SV Roeselare treffen elkaar in de 29e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en SV Roeselare in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor SV Roeselare. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Westerlo favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl SV Roeselare slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.