Nabeschouwing Anderlecht - Westerlo (2-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 13:30 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Anderlecht het zondag 20 augustus 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Westerlo (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 2-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Westerlo
Goals
2
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
24
17
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
91
99
Gevaarlijke aanvallen
59
38
Passes
467
438
Overtredingen
7
13
Buitenspel
2
1
Corners
6
2
Wissels
4
5
LIVE Anderlecht - Westerlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Westerlo
Opstellingen Anderlecht - Westerlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Anderlecht - Westerlo

Anderlecht en Westerlo treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Westerlo in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Westerlo slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 16
Winst Westerlo 4
Gelijkspel 2
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 8e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Anderlecht - Westerlo Opstelling Anderlecht Opstelling Westerlo Live Anderlecht - Westerlo Live Anderlecht - Westerlo kijken Anderlecht - Westerlo kijken Live Anderlecht - Westerlo stream Anderlecht - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - Westerlo Uitslag Anderlecht - Westerlo Statistieken Anderlecht - Westerlo Jupiler Pro League 2023/2024 Anderlecht - Westerlo wedden Anderlecht - Westerlo gokken Anderlecht - Westerlo Unibet