Voorbeschouwing Kortrijk - RWDM (0-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 16:00 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Kortrijk het zondag 21 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Kortrijk - RWDM 0-0

Vanaf zondag 21 april 2024 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Kortrijk - RWDM volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 12 uur, 15 minuten en 30 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - RWDM
Opstellingen Kortrijk - RWDM

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kortrijk - RWDM

Kortrijk en RWDM treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en RWDM in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Kortrijk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl RWDM slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 1
Winst RWDM 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 3e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Kortrijk - RWDM Opstelling Kortrijk Opstelling RWDM Live Kortrijk - RWDM Live Kortrijk - RWDM kijken Kortrijk - RWDM kijken Live Kortrijk - RWDM stream Kortrijk - RWDM Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - RWDM Uitslag Kortrijk - RWDM Statistieken Kortrijk - RWDM Jupiler Pro League 2023/2024 Kortrijk - RWDM wedden Kortrijk - RWDM gokken Kortrijk - RWDM Unibet