Nabeschouwing RWDM - Sporting Charleroi (0-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 16:00 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt RWDM het zaterdag 2 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - Sporting Charleroi (0-0)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen RWDM en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren RWDM en Sporting Charleroi gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Sporting Charleroi kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jonathan Lardot niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken RWDM - Sporting Charleroi
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
17
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
87
159
Gevaarlijke aanvallen
35
79
Passes
414
575
Overtredingen
4
8
Buitenspel
0
4
Corners
3
10
Wissels
4
3
LIVE RWDM - Sporting Charleroi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
66' Wissel RWDM Wissel Pathé Mboup voor Shuto Abe RWDM
66' Wissel RWDM Wissel Romildo Del Piage voor Jeff Reine-Adélaïde RWDM
69' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Daan Heymans Sporting Charleroi
78' Wissel Sporting Charleroi Wissel Ryota Morioka voor Daan Heymans Sporting Charleroi
78' Wissel Sporting Charleroi Wissel Youssuf Sylla voor Ahmed Nadhir Benbouali Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel Isaac Mbenza voor Oday Dabbagh Sporting Charleroi
85' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Isaac Mbenza Sporting Charleroi
87' Wissel RWDM Wissel Théo Gécé voor Pierre Dwomoh RWDM
87' Wissel RWDM Wissel Djokovar Doudaev voor Fredrik Landén RWDM
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Sporting Charleroi
Opstellingen RWDM - Sporting Charleroi
De opstellingen van RWDM en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RWDM gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Claudio Roberto da Silva
Formatie 3-5-2
Coach Frank Defays
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
55 Martin Delavalée K
32 Mehdi Boukamir V
44 Ryota Morioka M
8 Parfait Guiagon M
17 Antoine Bernier M
80 Youssuf Sylla A
7 Isaac Mbenza A
Voorbeschouwing RWDM - Sporting Charleroi

RWDM en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RWDM en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 1 keer wist de ploeg van RWDM te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RWDM. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst RWDM 0
Winst Sporting Charleroi 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RWDM op een 11e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
RWDM - Sporting Charleroi Opstelling RWDM Opstelling Sporting Charleroi Live RWDM - Sporting Charleroi Live RWDM - Sporting Charleroi kijken RWDM - Sporting Charleroi kijken Live RWDM - Sporting Charleroi stream RWDM - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing RWDM - Sporting Charleroi Uitslag RWDM - Sporting Charleroi Statistieken RWDM - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2023/2024 RWDM - Sporting Charleroi wedden RWDM - Sporting Charleroi gokken RWDM - Sporting Charleroi Unibet