Nabeschouwing Bradford City - Walsall (1-1) || League One 2017/2018

Dinsdag 1 mei 2018 - 20:45 uur



In de League One 2017/2018 neemt Bradford City het dinsdag 1 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Walsall (1-1)

De League One 2017/2018 wedstrijd tussen Bradford City en Walsall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Wedstrijdstatistieken Bradford City - Walsall
Goals
1
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
4
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
69
58
Gevaarlijke aanvallen
46
36
Corners
2
1
Wissels
3
1
LIVE Bradford City - Walsall 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Walsall
Opstellingen Bradford City - Walsall

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bradford City - Walsall

Bradford City en Walsall treffen elkaar in de 41e speelronde van de League One van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Boyeson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bradford City en Walsall in de League One vond plaats op 26 augustus 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Bradford City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Walsall slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bradford City 4
Winst Walsall 2
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bradford City op een 11e positie staat, terwijl we Walsall terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Bradford City - Walsall Opstelling Bradford City Opstelling Walsall Live Bradford City - Walsall Live Bradford City - Walsall kijken Bradford City - Walsall kijken Live Bradford City - Walsall stream Bradford City - Walsall Fox Sports Nabeschouwing Bradford City - Walsall Uitslag Bradford City - Walsall Statistieken Bradford City - Walsall League One 2017/2018 Bradford City - Walsall wedden Bradford City - Walsall gokken Bradford City - Walsall Unibet