Nabeschouwing Bordeaux - Lens (3-0) || Ligue 1 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2020/2021 neemt Bordeaux het zondag 16 mei 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Lens (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Lens is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. U. Hwang maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bordeaux vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Bordeaux opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het Y. Sabaly die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Bordeaux. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was M. Zerkane van Bordeaux die de 3-0 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eric Wattellier, waardoor Bordeaux dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bordeaux - Lens 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Penalty Bordeaux Penalty U. Hwang Bordeaux 1-0
56' Gele kaart Lens Gele kaart voor L. Bade Lens
58' Gele kaart Lens Gele kaart voor G. Kakuta Lens
60' Wissel Lens Wissel C. Jean voor F. Medina Lens
60' Wissel Lens Wissel A. Kalimuendo voor S. B. Banza Lens
66' Wissel Bordeaux Wissel S. Mara voor U. Hwang Bordeaux
66' Wissel Lens Wissel C. Traore voor I. Boura Lens
75' Wissel Bordeaux Wissel I. Sissokho voor Y. Adli Bordeaux
75' Wissel Bordeaux Wissel R. Oudin voor N. De Preville Bordeaux
80' Wissel Lens Wissel T. Mauricio voor C. O. Doucoure Lens
81' Wissel Lens Wissel D. Costa voor G. Kakuta Lens
82' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Poundje Bordeaux
85' Wissel Bordeaux Wissel M. Zerkane voor M. Poundje Bordeaux
85' Wissel Bordeaux Wissel J. Seri voor T. Lacoux Bordeaux
89' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Sabaly met assist van S. Mara Bordeaux 2-0
91' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Zerkane met assist van S. Mara Bordeaux 3-0
91' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Zerkane Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Lens
Opstellingen Bordeaux - Lens
De opstellingen van Bordeaux en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lens zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.