Nabeschouwing Nice - Strasbourg (0-2) || Ligue 1 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2020/2021 neemt Nice het zondag 16 mei 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Strasbourg (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 0-2 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Strasbourg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Ajorque. Strasbourg vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Ajorque op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Strasbourg.

LIVE Nice - Strasbourg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Ajorque Strasbourg 0-1
26' Gele kaart Nice Gele kaart voor W. Saliba Nice
38' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Thomasson Strasbourg
39' Wissel Nice Wissel K. Thuram voor A. Claude Maurice Nice
39' Wissel Strasbourg Wissel J. Bellegarde voor H. Diallo Strasbourg
58' Gele kaart Nice Gele kaart voor H. Boudaoui Nice
66' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Ajorque met assist van F. Guilbert Strasbourg 0-2
73' Wissel Nice Wissel F. Daniliuc voor M. Schneiderlin Nice
74' Wissel Nice Wissel M. Sellouki voor Rony Lopes Nice
77' Wissel Strasbourg Wissel I. Sissoko voor J. Aholou Strasbourg
80' Wissel Nice Wissel J. Mvula Lotomba voor Y. Atal Nice
81' Wissel Nice Wissel D. Ndoye voor A. Gouiri Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Strasbourg
Opstellingen Nice - Strasbourg
De opstellingen van Nice en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nice - Strasbourg

Nice en Strasbourg treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 29 augustus 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Nice favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nice 5
Winst Strasbourg 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 9e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 16e plaats.