Voorbeschouwing Lens - Clermont (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 21:00 uurIn de Ligue 1 2023/2024 neemt Lens het zaterdag 20 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Lens - Clermont 0-0

Vanaf zaterdag 20 april 2024 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Lens - Clermont volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 18 uur, 45 minuten en 4 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Clermont
Opstellingen Lens - Clermont

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lens - Clermont

Lens en Clermont treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Clermont in de Ligue 1 vond plaats op 25 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Lens favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Clermont slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lens 4
Winst Clermont 0
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 6e positie staat, terwijl we Clermont terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Lens - Clermont Opstelling Lens Opstelling Clermont Live Lens - Clermont Live Lens - Clermont kijken Lens - Clermont kijken Live Lens - Clermont stream Lens - Clermont Fox Sports Nabeschouwing Lens - Clermont Uitslag Lens - Clermont Statistieken Lens - Clermont Ligue 1 2023/2024 Lens - Clermont wedden Lens - Clermont gokken Lens - Clermont Unibet