Nabeschouwing Lens - Le Havre (1-1) || Ligue 1 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Lens het zaterdag 6 april 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Le Havre (1-1)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Lens en Le Havre geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Przemyslaw Frankowski, waarmee Lens met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Emmanuel Sabbi in de 78e minuut zorgde er even later voor dat Le Havre weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lens - Le Havre 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Lens Wissel Neil El Aynaoui voor Salis Abdul Samed Lens
51' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor André Ayew  Le Havre
54' VAR: Afgekeurd doelpunt Florian Sotoca Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Florian Sotoca Lens
58' Doelpunt Lens Doelpunt Przemyslaw Frankowski met assist van Neil El Aynaoui Lens 1-0
62' Gele kaart Lens Gele kaart voor Jonathan Gradit Lens
63' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Christopher Operi Le Havre
69' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Yassine Kechta Le Havre
71' Wissel Lens Wissel Wesley Saïd voor Elye Wahi Lens
72' Gele kaart Lens Gele kaart voor Ruben Aguilar Lens
74' Wissel Le Havre Wissel Mohamed Bayo voor Yassine Kechta Le Havre
74' Wissel Le Havre Wissel Josue Casimir voor André Ayew  Le Havre
78' Penalty Le Havre Penalty Emmanuel Sabbi Le Havre 1-1
79' Wissel Lens Wissel Deiver Machado  voor Jonathan Gradit Lens
79' Wissel Lens Wissel Adrien Thomasson voor Andy Diouf Lens
84' Wissel Lens Wissel Angelo Fulgini voor David Pereira da Costa Lens
87' Wissel Le Havre Wissel Abdoulaye Touré voor Oussama Targhalline Le Havre
92' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Abdoulaye Touré Le Havre
95' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Mohamed Bayo Le Havre
90' Wissel Le Havre Wissel Yoann Salmier voor Gautier Lloris Le Havre
90' Wissel Le Havre Wissel S. Ebonog voor Emmanuel Sabbi Le Havre
96' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Mohamed Bayo Le Havre
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Le Havre
Opstellingen Lens - Le Havre
De opstellingen van Lens en Le Havre zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Le Havre zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.