Nabeschouwing Lille - Lorient (3-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Lille het zondag 14 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Lorient (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Lorient is onder leiding van scheidsrechter Pierre Gaillouste geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Jonathan David, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist LOSC Lille opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het Rémy Cabella die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor LOSC Lille. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Edon Zhegrova van LOSC Lille die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pierre Gaillouste, waardoor Lille dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lille - Lorient 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Théo Le Bris Lorient
30' Gele kaart Lorient Gele kaart voor T. Le Bris Lorient
37' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Jonathan David met assist van Angel Gomes LOSC Lille 1-0
40' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Benjamin André LOSC Lille
41' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Tiemoué Bakayoko Lorient
46' Wissel Lorient Wissel Eli Junior Kroupi voor Tosin Aiyegun Lorient
55' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Aurelien Pelon Lorient
75' Wissel Lorient Wissel Joel Mugisha Mvuka voor Tiemoué Bakayoko Lorient
75' Wissel Lorient Wissel Royce Drax Openda Owaga voor Ayman Kari Lorient
77' Wissel LOSC Lille Wissel Rémy Cabella voor Yusuf Yazıcı LOSC Lille
84' Wissel Lorient Wissel Gino Caoki voor Théo Le Bris Lorient
88' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Isaak Touré Lorient
90' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Rémy Cabella LOSC Lille 2-0
93' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Edon Zhegrova met assist van Tiago Santos LOSC Lille 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Lorient
Opstellingen Lille - Lorient
De opstellingen van Lille en Lorient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lorient zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.