Nabeschouwing Lorient - Le Havre (3-3) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Lorient het zondag 28 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat - Le Moustoir in Lorient.

Via de Lorient - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Le Havre (3-3)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Lorient en Le Havre geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. Emmanuel Sabbi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Le Havre vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lorient kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Imrân Louza, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette Ayman Kari zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lorient de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen André Ayew in de 85e minuut de 2-2 maakte namens Le Havre. Lorient leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 92 minuten op voorsprong na een goal van Mohamed Bamba: 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Le Havre. Het was André Ayew die in de 94e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Stinat bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Lorient - Le Havre 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Penalty Le Havre Penalty Emmanuel Sabbi Le Havre 0-1
17' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Panos Katseris Lorient
26' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Étienne Youté Kinkoué Le Havre
33' Doelpunt Lorient Doelpunt Imrân Louza met assist van Ayman Kari Lorient 1-1
36' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Théo Le Bris Lorient
36' Gele kaart Lorient Gele kaart voor T. Le Bris Lorient
42' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Julien Ponceau Lorient
43' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Emmanuel Sabbi Le Havre
45' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Imrân Louza Lorient
48' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Yassine Kechta Le Havre
51' Doelpunt Lorient Doelpunt Ayman Kari met assist van Eli Junior Kroupi Lorient 2-1
56' Wissel Le Havre Wissel Oussama Targhalline voor Emmanuel Sabbi Le Havre
56' Wissel Le Havre Wissel Steve Ngoura voor Loïc Nego Le Havre
69' Wissel Lorient Wissel Mohamed Bamba voor Eli Junior Kroupi Lorient
70' Wissel Le Havre Wissel André Ayew voor Daler Kuzyaev Le Havre
70' Wissel Le Havre Wissel Nabil Alioui voor Josué Casimir Le Havre
73' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Christopher Operi Le Havre
79' Wissel Lorient Wissel Nathaniel Adjei voor Panos Katseris Lorient
85' Doelpunt Le Havre Doelpunt André Ayew met assist van Nabil Alioui Le Havre 2-2
85' Wissel Le Havre Wissel Rassoul Ndiaye voor Yassine Kechta Le Havre
92' Doelpunt Lorient Doelpunt Mohamed Bamba met assist van Imrân Louza Lorient 3-2
94' Doelpunt Le Havre Doelpunt André Ayew met assist van Steve Ngoura Le Havre 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Le Havre
Opstellingen Lorient - Le Havre
De opstellingen van Lorient en Le Havre zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lorient gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Le Havre zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.