Nabeschouwing Metz - Le Havre (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Metz het zondag 29 oktober 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Le Havre (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Metz en Le Havre geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Metz en Le Havre gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Metz, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hakim Ben El Hadj niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Metz - Le Havre 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Yoann Salmier Le Havre
47' Gele kaart Metz Gele kaart voor Joseph NDuquidi Metz
56' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Mohamed Bayo Le Havre
59' Wissel Le Havre Wissel Antoine Joujou voor Emmanuel Sabbi Le Havre
65' Wissel Metz Wissel Ablie Jallow voor Cheick Tidiane Sabaly Metz
68' Gele kaart Metz Gele kaart voor Matthieu Udol Metz
70' Wissel Metz Wissel Danley Jean Jacques voor Lamine Camara Metz
78' Wissel Le Havre Wissel Yassine Kechta voor Daler Kuzyaev Le Havre
78' Wissel Le Havre Wissel Issa Soumaré voor Nabil Alioui Le Havre
82' Wissel Metz Wissel Fali Candé voor Joel Asoro Metz
82' Wissel Metz Wissel Simon Elisor voor Benjamin Tetteh Metz
88' Wissel Le Havre Wissel Samuel Grandsir voor Mohamed Bayo Le Havre
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Le Havre
Opstellingen Metz - Le Havre
De opstellingen van Metz en Le Havre zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Le Havre zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.