Nabeschouwing Metz - Toulouse (0-1) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Metz het zondag 14 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Toulouse (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 0-1 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. Vincent Sierro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Toulouse vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 72e minuut moest Christophe Herelle van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Florent Batta een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Metz verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Toulouse.

LIVE Metz - Toulouse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Toulouse Penalty Vincent Sierro Toulouse 0-1
18' Gele kaart Metz Gele kaart voor Danley Jean Jacques Metz
19' Gele kaart Metz Gele kaart voor László Bölöni Metz
20' Gele kaart Metz Gele kaart voor Cheick Tidiane Sabaly Metz
37' Gele kaart Metz Gele kaart voor Kévin NDoram Metz
40' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Thijs Dallinga Toulouse
66' Wissel Metz Wissel Benjamin Tetteh voor Joel Asoro Metz
72' Rode kaart Metz Rode kaart voor Christophe Herelle Metz
77' Wissel Metz Wissel Pape Diallo voor Cheick Tidiane Sabaly Metz
79' Wissel Toulouse Wissel Yann Gboho voor César Gelabert Toulouse
81' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Warren Kamanzi Toulouse
88' Wissel Metz Wissel Arthur Atta voor Jean NGuessan Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Toulouse
Opstellingen Metz - Toulouse
De opstellingen van Metz en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Metz - Toulouse

Metz en Toulouse treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 1 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Toulouse favoriet. 4 keer wist de ploeg van Metz te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Metz. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Metz 2
Winst Toulouse 4
Gelijkspel 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 14e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 16e plaats.