Nabeschouwing Monaco - Le Havre (1-1) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Monaco het zondag 4 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Le Havre (1-1)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Monaco en Le Havre geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Wissam Ben Yedder, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Youssouf Fofana zorgde ervoor dat Le Havre op 1-1 kwam te staan in de 65e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Monaco - Le Havre 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Soungoutou Magassa Monaco
51' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Josué Casimir Le Havre
57' Wissel Monaco Wissel Krépin Diatta voor Eliesse Ben Seghir Monaco
60' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Antoine Joujou Le Havre
61' Wissel Le Havre Wissel André Ayew voor Antoine Joujou Le Havre
63' Doelpunt Monaco Doelpunt Wissam Ben Yedder met assist van Maghnes Akliouche Monaco 1-0
65' Eigen doelpunt Le Havre Eigen doelpunt Youssouf Fofana Le Havre 1-1
70' Wissel Le Havre Wissel Loïc Nego voor Rassoul Ndiaye Le Havre
71' Wissel Monaco Wissel Takumi Minamino voor Maghnes Akliouche Monaco
75' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Wissam Ben Yedder Monaco
86' Wissel Le Havre Wissel Kassoum Ouattara voor Ismail Jakobs Le Havre
87' Wissel Monaco Wissel Samuel Grandsir voor Emmanuel Sabbi Monaco
87' Wissel Le Havre Wissel Steve Ngoura voor Daler Kuzyaev Le Havre
88' Wissel Le Havre Wissel Oualid El Hajjam voor Arouna Sangante Le Havre
92' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Aleksandr Golovin Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Le Havre
Opstellingen Monaco - Le Havre
De opstellingen van Monaco en Le Havre zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Le Havre zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.