Nabeschouwing Nantes - Le Havre (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Nantes het zondag 26 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Le Havre (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Nantes en Le Havre geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor André Ayew in de 67e minuut, waardoor Le Havre met een man minder kwam te staan. Het was Nantes dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Nantes, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Nantes - Le Havre 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Ronaël Pierre-Gabriel Nantes
46' Wissel Le Havre Wissel Rassoul Ndiaye voor Andy Logbo Le Havre
59' Wissel Nantes Wissel Adson voor Ignatius Ganago Nantes
59' Wissel Nantes Wissel Matthis Abline voor Mostafa Mohamed Nantes
65' Wissel Le Havre Wissel André Ayew voor Loïc Nego Le Havre
65' Wissel Le Havre Wissel Emmanuel Sabbi voor Antoine Joujou Le Havre
67' Rode kaart Le Havre Rode kaart voor André Ayew Le Havre
70' Wissel Nantes Wissel Florent Mollet voor Douglas Augusto Nantes
71' Wissel Le Havre Wissel Yassine Kechta voor Nabil Alioui Le Havre
77' Wissel Nantes Wissel Samuel Moutoussamy voor Moussa Sissoko Nantes
77' Wissel Nantes Wissel Jaouen Hadjam voor Ronaël Pierre-Gabriel Nantes
80' Wissel Le Havre Wissel Yoann Salmier voor Gautier Lloris Le Havre
85' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Rassoul Ndiaye Le Havre
96' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Arouna Sangante Le Havre
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Le Havre
Opstellingen Nantes - Le Havre
De opstellingen van Nantes en Le Havre zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Le Havre zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Luka Elsner
Voorbeschouwing Nantes - Le Havre

Nantes en Le Havre treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Le Havre in de Ligue 1 vond plaats op 3 mei 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Le Havre. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nantes als Le Havre wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Nantes 1
Winst Le Havre 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 10e positie staat, terwijl we Le Havre terugvinden op de 7e plaats.