Nabeschouwing Reims - Le Havre (1-0) || Ligue 1 2023/2024

Woensdag 20 december 2023 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Reims het woensdag 20 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Le Havre (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Le Havre is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Rassoul Ndiaye in de 21e minuut, waardoor Le Havre met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 25 minuten was het Keito Nakamura die Reims op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Reims.

LIVE Reims - Le Havre 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Rode kaart Le Havre Rode kaart voor Rassoul Ndiaye Le Havre
25' Doelpunt Reims Doelpunt Keito Nakamura met assist van Thomas Foket Reims 1-0
54' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Josué Casimir Le Havre
58' Wissel Le Havre Wissel Nabil Alioui voor Abdoulaye Touré Le Havre
58' Wissel Le Havre Wissel Yassine Kechta voor Emmanuel Sabbi Le Havre
65' Wissel Reims Wissel Oumar Diakité voor Mohamed Daramy Reims
79' Wissel Le Havre Wissel André Ayew voor Oussama Targhalline Le Havre
79' Wissel Le Havre Wissel Antoine Joujou voor Mohamed Bayo Le Havre
81' Wissel Reims Wissel Amir Richardson voor Reda Khadra Reims
84' Wissel Le Havre Wissel Daler Kuzyaev voor Christopher Operi Le Havre
86' Gele kaart Reims Gele kaart voor Thomas Foket Reims
93' Wissel Reims Wissel Ibrahim Diakité voor Thomas Foket Reims
93' Wissel Reims Wissel Amadou Koné voor Teddy Teuma Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Le Havre
Opstellingen Reims - Le Havre
De opstellingen van Reims en Le Havre zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Le Havre zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.